Cartamundi zoekt 130 nieuwe technische medewerkers (Turnhout) | Gazet van Antwerpen

2022-05-29 14:43:56 By : Mr. qing zhu

Cartamundi wil nieuwe operatoren voor haar fabriek in Turnhout aanwerven.  — © RR

Het komende anderhalf jaar werft speelkaarten- en bordspellenfabrikant Cartamundi honderddertig nieuwe werknemers aan. Samen met HR-dienstverlener Tempo-Team organiseert het zaterdag 14 mei een Job Event.

Het Turnhoutse Cartamundi, wereldwijd marktleider op vlak van speelkaarten en de grootste bordspellenfabrikant, stelt meer dan drieduizend mensen tewerk in dertien productiefaciliteiten. In Turnhout kwamen er vorig jaar zeventig nieuwe medewerkers bij, wat het totaal op vierhonderdtwintig brengt. Zij produceren onder meer Monopoly, UNO, Magic: the Gathering, Pokemon en Trivial Pursuit. Cartamundi blijft groeien en dus zoekt het naar nieuwe krachten.

Cartamundi werft honderddertig technische werknemers aan, gespreid in drie blokken over anderhalf jaar zodat iedereen een gedegen opleiding krijgt. “De aanwervingen komen er om de groei van de bestaande en nieuwe activiteiten op te vangen”, legt Wim Vlekken, vicepresident Collectibles en Trading Card Games voor Europa bij Cartamundi, uit. “Anderzijds anticiperen we hiermee op de toekomstige pensionering van ons bestaand personeel, dat in vele gevallen meer dan dertig jaar anciënniteit telt.”

Concreet zoekt Cartamundi operatoren voor het bedienen van snij- en verpakkingsmachines in de kaartenmakerij, polyvalente lijnoperatoren voor de nieuwe lijnen en onderhoudstechniekers voor het oplossen van storingen en het onderhoud van de machines en drukkers. “Technische scholing is niet vereist. Mensen met een goed technisch inzicht, een basiskennis Nederlands, de juiste mentaliteit en de wil om bij te leren zijn van harte welkom.”

Geïnteresseerden kunnen zaterdag 14 mei van 9.30 tot 15u een kijkje nemen bij Cartamundi in Turnhout. Online inschrijven kan via de link.

www.cartamundi.com/nl/careers

Terwijl je dit leest, gaan onze journalisten verder voor het nieuws van dichtbij. Ze graven dieper in de actualiteit uit jouw buurt én tonen de impact van wereldgebeurtenissen op jouw leven.

Meld je eenvoudig aan en lees elke maand een plusartikel naar keuze gratis.

De bezoekers van Landschap De Liereman weten niet waar te kruipen met hun boosheid. Al het hele …

Drie studenten grafiekkunst van de stedelijke academie tonen hun afstudeerwerken in de …

Op het kruispunt van de Steenweg op Baarle-Hertog met Bredaseweg in Baarle-Hertog kwamen …

Het terrein van de scoutslokalen in Lille was zaterdag de gezellige locatie voor het gratis …

Het stadsbestuur heeft een samenwerking ondertekend met Pidpa voor weg- en rioleringswerken in de …

Een primeur in ons land: de gloednieuwe Jumbo-supermarkt in Balen introduceerde deze week de …